Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rúnakövek

"A jóslás megmutatja, hogy a dolgok jelenlegi állás szerint mi várható!"

RÚNAJÓSLÁS tanfolyam -  4 900 FT

runakovek-5.jpg

 

A rúnákat az I-II. századból hagyták ránk a titokzatos, hideg északon élő germánok.  

 

A rún, rúna szó a germán nyelvben titkot jelent, és valóban csak a beavatottak ismerhették ezeket az õsi jeleket. Használatuk a rúnamesterek kiváltsága volt, akik a tudást csak a kiválasztottak számára adták át. Hatalmas igazságot rejtenek ezek az egyszerűnek tűnő kövek.

clipboard02.jpg

Rúnajósláshoz és tanfolyamhoz kérj időpontot a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek egyikén!
 

 

A rúnák a Germán törzsek szent szimbólumait jelképezik amelyek szerint volt megállapítva az egész filozófiai és mágia rendszer a távoli múltban. A rúnákat és a skandináv mitológiát, az ős korok óta rejtély fedi, mint a nem kívánatos területét a nyugati misztikus tradiciónak, de a mai napokban ismét feléledt az érdeklődés irántuk. Használták őket jóslásra és a felsőbb erőkkel való kommunikációra. Maga a rúna szót, úgy fordítjuk mint titok, suttogás és mindegyiknek közülük megvan a saját egységes jelentésük, kötődve az északi Istenek egyikéhez, valamint a koszmikus erőkhöz. 

clipboard02.jpg

Rúnajósláshoz és tanfolyamhoz  kérj időpontot a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek egyikén!

 

A legenda szerint a skandináv mitológia fő Istene Odin-Wotan (szél és szellem) fedezte fel őket, ako kilenc napon és kilenc éjszakán keresztül függödt fejjel lefele a szent fáján, szomjjal és éhséggel kínozva, tehetetlenül és kimerülten. A kilencedik éjszakán maga alatt megpillantotta a rúnákat, megához vette őket és így kiszabadult. Akkortól ők lettek a legjobb fegyvere az ellenségekkel szemben. E szerint a mítosz szerint, Odin a rúnákat, a sziklába véste, így védve az embereket a különböző szerencsétlenségektől.runakovek-6.jpg

Úgy tartják, hogy az első rúnák  a köveket, fákon, fémekben és bőrökön voltak ábrázolva. Az időközben az emberek belevésték őket a gyűrűkbe, amulettekbe, fegyverekbe, az ajtóküszübökbe és hajóikba, mert úgy hitték, hogy jót, egészséget, jólétet és egyfajta védelmet az átkok ellen jelent. A Germán törzsek az Európai hódítások idejében hegyták maguk után mint az előrehaladásuk jelképét az adott országokban, ezért használják ma is a jóslás eszközeként némelyik európai országban. A jóslás rúna íráson alapul, ami az ábécé és a szimbólumok egyesítése, de léteznek bizonyítékok amik arra mutatnak, hogy ezt a sors megismerésére használatos jóslási technikát, leginkábba nők használták.

clipboard02.jpg

 Rúnajósláshoz és tanfolyamhoz kérj időpontot a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek egyikén!

  Amikor a rúnákat olvassuk, egy adott témára kell koncentrálnunk és kutatnuk kell a múltat, jelent és a jövőt. A rúna jóslást, fokozatosan kell elsajátítani, a múltbéli események újraértékelésével, azzal mi történik a jelenben és milyen irányba halad az adott személy.  

runakovek-3.jpg

A runaköveket egy zacskóban összerázogatjuk, miközben a kérdésre összpontosítunk. Majd a földre, asztalra vagy egy éppen erre a célra felavatott tálcára kidobjuk őket, és ezek után értelmezzük. 
Csak azokat értelmezzük, amelyeknek a képes fele látszik.A hozzánk leg közelebb eső fog megtörténni a leghamarabb, amelyik a legtávolabb esik az a legkésőbb. És így tovább, attól függően, hogy milyen távolságra vannak a kérdezőtől. 

clipboard02.jpg

Rúnajósláshoz és tanfolyamhoz kérj időpontot a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek egyikén!

 

runakovek.jpg