Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Reinkarnációs utaztatás

Reinkarnációs Utaztatás

 

118484197.jpg

 

A reinkarnációs utazás során lehetőséget kapsz, hogy visszatérj előző életeidbe, és ezáltal tisztábban lásd a jelen életeddel kapcsolatos problémákat, akadályokat és történéseket. Választ adhat olyan kérdésekre, amik eddig érthetetlenek voltak számodra.

 

Milyen kérdésekre adhat választ a reinkarnációs utazás?

  • Van-e karmikus kapcsolatom a férjemmel, gyerekemmel, szüleimmel, vagy bárki mással?
  • Elmúlt életem eseményei hozzájárulnak-e jelen életem betegségeihez, félelmeihez?
  • Mi akadályozza, hogy boldog és megelégedett legyek?
  • Honnan erednek a gátlásaim, a kételyeim, miért van önbizalomhiányom?

 

 

mind-meditation3-2.jpg

 

Az utaztatás 2018. december 31-ig AKCIÓS! 

19 900 Ft helyett csak 14 900 Ft!
Kérj időpontot most!

Hogyan történik a reinkarnációs utaztatás?

Az utazás energetikai tisztítással és relaxációval kezdődik. Ezután az képes leszel éber transzállapotban felidézni előző életed fontos emlékképeit, érzéseit.  Relaxált állapotba, majd mélyebb meditatív állapotba kerülsz, de végig éber tudatodnál vagy és emlékszel majd mindenre, amit az utaztatás során érzel és látsz.

p0801-a1104.jpg

Bármelyik érzékszerveden keresztül jöhet be információ mindegyik egyformán fontos. Az emlékképek és érzések nem a tudatos tudatból származnak, nem az utazó találja ki, hanem a mentál testbe tárolt képek és élmények jönnek a felszínre. Fontos tudni, hogy csak olyan előző élet képeit, érzéseit fogja látni, amire lelkileg és szellemileg felkészült! Egy utazás alatt általában egy élet „élhető újra”, egészen kivételes esetekben, például, ha túl rövid volt az egyik, láthatunk két inkarnációt is.

 

Honnan tudhatod, hogy amit láttál, az tényleg előző életednek története, és nem csak a fantáziád szüleménye?

Ha az élmény teljes, vagyis minden érzékszerveddel át tudod élni mindazt, amiről beszámolsz – tehát nemcsak képet látsz, hanem hangot hallasz, ízt, szagot, tapintást is érzel – kizárható a fantáziálás lehetősége. És persze utána is nézhetsz annak, hogy mindaz, amit a reinkarnációs utazás során átéltél, valóban igaz-e.

kep-reink.jpg

A reinkarnációs utaztatás díja most 19 900 Ft helyett csak 14 900 Ft!
Kérj időpontot most!

 

Hogyan segíthet ez az élmény a jelenlegi életedben?

Az átélt élmények beépülnek a jelen élet tudatosságába és így változtatnak a merev nézőpontokon. Nyitottabb tudatosság, nézőpontváltás nagyobb empátiát hozz létre, így mások szemében és szívében láthatjuk meg a valódi önmagunkat. Visszatérve a jelenbe, gyakran jobban megértünk eseményeket, s nagyot léphetünk előre a karmánk által kijelölt úton.

cd78073322_97020147_o2.jpg

Próbáld ki bátran!
Kérj időpontot!