Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


JÓSLÁS INGYEN!!!

 

Ingyenes kártya jóslás!

 

 "A jövendölés megmutatja, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint mi várható!"

 

Tarot kártyajóslás
(2018. december 31-ig)
 
Gyere el hozzám, használd ki az AKCIÓT, és jósoltass most 20% kedvezménnyel, mindössze 5 190 Ft-ért! A jóslás után kapsz egy ajándékkupont, mely egy INGYENES jóslást tartalmaz. A kupont felhasználhatod Te, de el is ajándékozhatod, így akár a párod, vagy egy barátod is élhet a lehetőséggel. :)
 
 

clipboard02.jpg

Tarot kártya jósláshoz keress bátran a Kapcsolat oldalon lévő elérhetőségek egyikén!
 

 

 
tarot.jpg
A Tarot kártya az ősi spirituális tudás  gyakorlati rendszere. Kulcs önmagunk  megismeréséhez és eszköz döntéshozatali  helyzetekben. A Tarot kártya a bennünk  felmerülő kérdésekre adja meg a válaszokat.  A kártya meg tudja mondani például, hogy ez  az idő tényleg a legmegfelelőbb-e, most  időszerű-e a cselekvés, vagy, hogy amit  gondolok, igaznak vélhetem-e.
 
 

 

 Sorsát az ember nem kerülheti el,  döntéseiért  magának kell vállalnia a  következményeket.  A Tarot kártya    segítségével beleláthatunk a  lehetséges   jövőbe, életünk stratégiai  elemezőjévé        válhatunk. A Taro (tarot) kártya  a magabiztosság eszköze. 
 
  A Tarot-jóslás lényege az, hogy egy pontos kérdést fogalmazzunk meg    magunkkal, a jövőnkkel, vagy a jelenünkkel kapcsolatban. A pontos kérdést      felkészüléssel és önmagunk megifgyelésével kell kialakítanunk rituálisan.
 

clipboard02.jpg

Tarot kártya jósláshoz keress bátran a Kapcsolat oldalon lévő elérhetőségek egyikén!

tarot-kartya-joslas.jpg