Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jóslás Ingával

 "A jóslás megmutatja, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint mi várható."

INGAJÓSLÁS - 3 990 FT 

 

 

ingatabla.jpg

"Sok évvel ezelőtt, a barátnőm lelkendezve mesélte, hogy a gyűrűjével meg tudja mondani nekem, mennyi és milyen nemű gyerekeim lesznek.

 

Hittem is, nem is, de azért persze ráálltam a próbára. Ő egyszerűen felkötötte a karikagyűrűjét egy cérnára, a kezem fölé tartotta és néhány perc után kijelentette: egy lány és egy fiú biztos lesz... Nevettem akkor rajta, hogy honnan tudja ezt ez a sebtiben összeszerelt inga. Nem az inga tudta. Hanem a tudatalattim."

Már Tacitus is tesz említést arról, hogy a jósok villás faág vagy hajszálon függő nehezék segítségével jósoltak. A középkorban a varázsvesszőt vagy az ingát már inkább a vízerek és a különböző ércek (főleg persze az arany) keresését.

clipboard02.jpg

Inga jósláshoz kérj időpontot a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek egyikén!

 

 

inga-2.jpg

Az ötvenes évek elején, amikor még legfeljebb álom volt a háromdimenziós ultrahang, és a születendő gyermekük nemét legfeljebb megszületése pillanatában tudhatták meg az asszonyok, a nagyanyám egy cérnaszálra kötött karikagyűrűvel szinte mindig pontosan meg tudta mondani, fiú lesz-e a kis jövevény, vagy kislány. Hozzá jártak a környék várandós asszonyai. De őt kérték akkor is, ha elveszett egy kulcs, vagy valami fontosabb tárgy, mert a cérnaszálon függő karikagyűrűje azt is megtalálta. És persze a jövendőt is mindig pontosan megmutatta. Mi gyerekek tátott szájjal figyeltük, az asszonyok pedig próbálták ellesni a tudományát. Aki hitt magában, az erejében, annak sikerült is. 

 

A legegyszerűbb, s egyszersmint a legrejtélyesebb jóseszköz az emberiség kezében az inga. Bármilyen szimetrikus, kör vagy elipszis alakú kisméretű tárgyból csinálhatunk ingát, amit fel tudunk függeszteni, egy cérnára vagy zsinórra. (Láncra nem ajánlatos, a láncszemek megzavarhatják az inga "munkáját".) Legalkalmasabb a karikagyűrű, de ezoterikus boltokban kapható sok szebbnél szebb kristály, fém, üveg apróság is, melyet kifejezetten ingának árusítanak. Amennyiben az a személy, aki használja az ingát rendelkezik egy kis koncentrálóképességel és önuralommal, bámulatos válaszokat kaphat a feltett kérdéseire. A legelső szabály, hogy nem egy játékszer van a kezünkben. A kérdésnek jól átgondoltnak, és jól megfogalmazottnak kell lennie, nem szabad a jövőt firtatni, inkább döntéshelyzetben lehet tőle segítséget kérni, illetve a tudatalattiban már meglévő tudást lehet vele felszínre hozni.

Nem szabad olyan témában ingázni, amelyhez érzelmileg nagyon kötődünk, mert tudatalattink nem lát tisztán a kérdésben. Erre inkább valaki mást kell megkérni, aki a mi felfokozott állapotunktól függetlenül tudja kezelni az eszközt. 

clipboard02.jpg

Inga jósláshoz kérj időpontot a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek egyikén!

inga.jpg

Az inga tudománya a radiesztézia, magyarul a sugárzásérzékelés fogalomkörébe tartozik. Az arra alkalmas ember meg tud érezni olyan sugárzásokat, amelyeket jelenleg egyetlen műszer sem tud kimutatni. Minden tárgy, élőlény, bolygó - így a Föld is -, vízér, barlang stb. sugárzásinformációk tömegét adja folyamatosan magából. Csak értő médium kell hozzá, aki képes meghallani, és dekódolni az üzenetet. A huszadik század előtt, amikor az emberiség még nem a materializmus hamis bűvöletében élt, természetes módon használták eleink a dekódoló eszközöket. A radiesztézia tárgyaival un. varázsvesszővel és ingával mérték ki a megfelelő képességekkel rendelkezők fontos épületek helyét. Az összes nagy ókori kultúra írásos emlékei között találunk leírást vagy rajzot ingát illetve varázsvesszőt használó emberről. Négyezer évvel ezelőtt a Egyiptomban a piramisok helyét, és a Földgolyó másik pontján a Kínai Birodalom fontos épületeit is ingával mérték ki. Még a mágiától rettegő középkorban is használták az ingás helykimérést, hiszen tökéletesen megmutatta hova kell egy vidéken építeni a templomot, sőt, az épületen belül hova kell oltárt emelni, hogy még véletlenül sem legyen Harmann csomó vagy a Curry-háló kereszteződésében. A magyar kultúrában is megjelenik az inga, Attila vezér sátrát - s később temetkezési helyét is - ingával és pálcával mérték ki a sámánok.

ingak-2.jpg

Az inga az okkult és a még nem ismert fizikai tudományok határán lévő csodálatos segítőeszköz. Közvetítő a tudat és a tudattalan között, ám működési elvét még nem ismerjük. Talán még nem nőtt fel hozzá az emberiség. De a kezünkben van, használhatjuk, megkérdezhetjük tőle születendő gyermek nemét, hogy jó helyen van e az ágyunk, hogy helyes döntést hoztunk e valamivel kapcsolatban, tárgyak eredetiségére, korára kérdezhetünk, s akár arra is, hogy bizonyos élelmiszerek károsan vagy jótékonyan hatnak a szervezünkre. 

clipboard02.jpg

Inga jósláshoz kérj időpontot a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek egyikén!

 

inga-3.jpg