Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Boszorkány tanfolyam

93989_205834515_big.jpg

Szeretnél igazi boszorkány lenni?

Szeretnél többet tudni a a Wiccáról?

Szeretnél mágikus szertartásokat tartani, ráhangolódni a természet ritmusára, ünnepelni a hold és évszakok változásait?

clipboard03.jpg

Jelentkezz a boszorkány tanfolyamra még ma!

Ismerkedj meg a modern boszorkánysággal és a napjainkban egyre népszerűbbé válló újpogány vallással, a wiccával!

Attól függően, hogy mihez van kedved, 3 féle boszorkány tanfolyam közül választhatsz:

1. A mágia gyakorlata - 9 900 Ft (Online tanfolyam keretében - 7 900 Ft)

A Mágia olyan Tudomány és Művészet, amely az Akarattal összhangban változást hoz létre.

ritual--1-.jpg

A Mágia abszolút célja az ember ráébresztése saját spirituállis- és szellemi valóságára és annak kiterjesztése a teljesség felé. Mint olyan, módszert kínál az ember magasabb dimenzióinak elérésére. Ezen paxis elsődleges részét a hermetikus hagyomány ezoterikus rendszerei képezik, melyek olyan univerzális redszerek, amelyek felfedik az ember rejtett képességeit és rávilágítanak a világ rejtett összefüggéseire. Olyan “okkult titkokat” tárnak fel, melyek elzártak a hétköznapi tapasztalástól-kinyitnak bizonyos mágikus “kapukat”. Azonban önmagukban nem kínálnak abszolút módszert 

images--1-.jpg

vagy értelmezési megoldást ezen új tudati – tereket illetően. A fokozatos beavatási rendszereken alapuló hermetikus (mágikus-) praxis az a módszer, mely lehetővé teszi a mágikus redszerek által feltáruló tudás – tartományok célszerű használatát, keretet szabva az amúgy önmagukban nem megálló tudati tapasztalatoknak. A Mágia az igazság kutatása – az ember teljességének keresése: a testi-, lelki-, szellemi – tökélesesség megvalósításának tudománya.

Ismerkedj meg a Mágia Művészetével, használd a szellemi erőket tisztességes céljaid eléréséhez! Használd a mágiát az igaz szerelem megtalálásához, teremts bőséget pénzvarázslattal, segítsd saját vagy mások gyógyulását gyógyító varázslatokkal!

clipboard03.jpg

Jelentkezz A mágia gyakorlata tanfolyamra még ma!

2. Wicca hitvilág - 4 900 Ft (Online Wicca hitvilág tanfolyam 3 900 Ft)

wicca-1024-x-768.jpg

A Wicca egy újpogány vallás, mely a világ számos országában megtalálható és korunk egyik legdinamikusabban fejlődő vallása. Az ősi angolszász népvallás élő emlékeiből építkezve modern formájában Gerald B. Gardner hozta be a köztudatba az 1950-es években. Gardner halála után Alex Sanders vette át szerepét és ő tájékoztatta az embereket erről az újjáéledő misztérium- és természetvallásról, melybe akkoriban még csak avatás útján lehetett bekerülni. A 60-as évekre vallásunk eljutott az Egyesült Államokba, ahol robbanásszerűen terjedni kezdett, s egyre sokszínűbbé, nyíltabbá vált, a misztériumvallás jelleg mellett egyre karakteresebbé vált a természetvallás aspektus.

A wicca nem intézményes vallás, és az egyes hívek és csoportok hite és szertartásai nagyban eltérhetnek, de legtöbbjükre jellemző a hit két istenségben, az Úrnőben és az Úrban, valamint a Wicca Intelem („Ha nem ártasz vele, azt tégy, amit akarsz”) betartása és a „Háromszoros visszatérés törvényében” való hit, valamint a mágikus szertartások végrehajtása.

Tudj meg többet a Wiccáról, és ha magadénak érzed, válaszd ezt az ösvényt! 

clipboard03.jpg

Jelentkezz a Wicca hitvilág tanfolyamra és ismerd meg a boszorkányok vallását! 

3. "Wicca leszek!" tanfolyam - 14 900 Ft (Online tanfolyam - 11 900 Ft)

iniciacion-wicca.jpg

Magában foglalja a Mágia gyakorlata tanfolyam és a Wicca hitvilág tanfolyam teljes anyagát:

A wicca hitvilág megismerése, a szertartások és ünnepek megtartása és mágikus gyakorlatok elsajátítása, hogy ne csak lelkes, de ősi tudással rendelkező boszorkány válhasson belőled!

clipboard03.jpg

Jelentkezz a "Wicca leszek" tanfolyamra, és válj az ősi tudás birtokosává!