Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Álomfejtés

 "A jóslás megmutatja, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint mi várható."

ÁLOMFEJTÉS - 2 490 FT

 

alomfejtes3.jpg

Az álomfejtés az utóbbi időben sokkal nagyobb teret kapott napjainkban, mint évekkel ezelőtt. Természetesen a középkorban is foglalkoztak sámánok, papok, jósok és boszorkányok jóslással és álomfejtéssel, aminek valós alapjai vannak. Az álmok és a benne lévő állatok, jelenségek és tárgyak utalni és üzenni akarnak, a visszatérő álmok pedig figyelmeztetnek is téged valamire.

clipboard02.jpg

Álomfejtéssel kapcsolatban keress bátran a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek egyikén!

Az álmaid – legyen csak egyről vagy visszatérőről szó – nagyobb hatással vannak az életedre, mint gondolnád! Amint azt Lackó Zsuzsanna álomfejtő is állítja, az álmok figyelmeztetnek, tájkoztatnak valamiről, jelenlegi állapotodból kiindulva még az önmegvalósításhoz is közük lehet. Az álmaid néha sokkal nagyobb hatással vannak rád, mint azt te magad is gondolnád. Vegyük példának csak azt, hogy egy kellemes álomból kelve mosolygósan, vidáman, pozitív lendülettel indulhat a nap, viszont egy rémálomból felriadva bizony sokáig benned motoszkálhat még az abból született feszültség, szorongás, aggodalom vagy nyugtalanság.

alomfejtes2.jpg

Álmaidból, a bennük rejlő üzenetekből azonban sokkal többet is kihozhatsz, mint hogy van mit mesélned egy kávé vagy tea mellett kollégáidnak a munkahelyen, vagy hogy morcosan, esetleg vidáman nyitsz be az irodába. Ha kicsit belemélyülsz, illetve odafigyelsz az álmokban rejlő üzenetekre, tudatalatti figyelmeztetésekre, akkor sokat segíthetnek abban, hogy teljesebbé váljék az életed.

clipboard02.jpg

Álomfejtéssel kapcsolatban keress bátran a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek egyikén!

Abban az esetben, ha reggel felkelsz és még emlékszel éjszakai álmaidra, vagy legalább néhány álomfoszlányra, akkor szerencsés vagy. Az álmok többsége furcsa, különös, szürreális, érthetetlen vagy teljesen horrorisztikus és megdöbbentő. Valószínűleg azon túl, hogy elmeséled, megnevettet vagy épp elrémiszt, különösebben nem is foglalkozol velük, és a nap eseményeivel szépen lassan elhomályosodnak tudatodból, emlékezetedből az álombéli eseményeket. Pedig ha az álombeli történések mögé néznél akár egy kicsikét is, akkor sokszor olyan utalásokkal, figyelmeztetésekkel, jelzésekkel találhatnád szemközt magad, amelyek egy pillanat alatt segítenének megoldani egy-két aktuális problémádat, gondodat. Érdemes rendszeresíteni álmainkat egy füzetben, minden reggel felírni, hogy mit is álmodtunk előző éjjel, máramennyire emlékszünk.

alomfejtes4.jpg

Az álomnapló első sorban számodra fontos, mert így a saját problémáid megoldására kaphatsz választ, ha kicsit szétnézel az események között és meglátod bennük az összefüggést. Dr. Tarr Lajos parapszichológus véleménye szerint is, ha időd engedi, mindenképpen érdemes tanulmányoznod az álomnaplód lejegyzéseit, ugyanis saját tudatalattid képei vetítődnek ki az agyad úgynevezett mozivásznára, és emellett olyan problémákkal is szembesítenek/ szembesíthetnek, melyeket nem akarsz vagy nem mersz észrevenni az életes kicsi gondfelhőiben. Egy kis gyakorlással sok olyan információ halászhatsz ki az álmaidból, melyeket ha figyelembe veszel, és megtalálod a mindennapokban is, akkor kiegyensúlyozottabb életet élhetsz, mert segít abban, hogy tisztába kerülhess életfelatadottal, az életed céljával.

clipboard02.jpg

Álomfejtéssel kapcsolatban keress bátran a Kapcsolat oldalon található elérhetőségek egyikén!